EN DE

Green Box

Act Romegialli Architects built the ‘Green box’ as the renovation of a small disused garage, an accessory to a weekend house situated on the slopes of the Raethian Alps. A structure realized with lightweight metal galvanized profiles and steel wires wraps the existent volume and transforms it into a three-dimensional support for the climbing vegetation. It is composed mainly by deciduos vegetation. Inside the pavillion provides a room for the gardening tools, an area for cooking and a space for conviviality. Materials are left rough and simple; galvanized steel for the kitchen, larch planks for flooring and big sliding doors, windows in unpainted galvanized steel, simple pipes for the water supply. To us it seems to be the perfect little retreat.

All images © Marcello Mariana

Comments