EN DE

Country Estate

Roger Ferris + Partners built a 'Country Estate' by restoring a residence from the 50s, and adding a pool house, private gallery, and garage.

The concrete volumes of the pool house and garage were minimized by inserting them into the hillside. All new exterior and restoration materials were reviewed and selected on site to harmonize with the existing residence. The minimalist art gallery was constructed on the foundation of a 19th-century barn and designed with a traditional gabled roof form. The Gallery’s solid black massing creates a contemporary backdrop for Johnson's transparent house. The new pool house considers the preexisting relationships of barn, pool, landscaping, and house. Acting as gatehouse, a new garage marks the entrance to the estate. The height of the new pool house and the garage follows the height set by the barn foundation walls and the base of the residence.

All images © Paùl Rivera

Comments