EN DE

House W

House W by 01ARQ Architects is located parallel to the sea, maximizing the view. Common areas are located to the south taking advantage of views over the existing cliff. A large space includes kitchen, dining and living room.

By a continuous wall of pine set vertically the house resolved three of its four facades, which allows it to articulate different patios and isolate the interior from the future constructions. The program of these patios refers to the need to control the prevailing wind, the first developed as an intermediate space for expansion of the living room area and the second is designed to accommodate the tents of the children who can camp in safely. Between the two patios the access and the parking for two cars are located. The west facade is resolved through a series of double glazed vertical windows that run on different rails so they can be grouped one over another, these allows a complete opening of the living room and a visual connections from the interior patio to the sea.

All images © 01ARQ Architects | Via: Inspire First

Comments