EN DE

Long studio

The 'Long Studio' by Saunders Architects situated on Fogo Island, outside of Newfoundland is making the perfect working space. The concept of the long studio responds to the transition of the seasons. The studio is organized in a linear from that consists of three different spaces. An open but covered area representing the spring marks the entrance to the studio and the beginning of the seasonal activity. The central portion is left open and mostly exposed to be fully immersed in all that is offered by the long summer days on Fogo Island. The end and main body of the studio is fully enclosed to provide an area of protection and solitude from the outside environment while still providing a connection to the landscape through a strategically framed view of the dramatic surrounding.

All images © Saunders Architecture | Via: HomeDSGN

Comments